Home

Forever Living Products

Vi är stolta Oberoende Forever Business Owners! Det betyder att vi har möjlighet att köpa kvalitetsprodukter direkt från leverantören och har rätten att sälja produkterna vidare till våra kunder.

Aloe Vera – denna mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Flitigt använd i en rad olika hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom dricks den som kosttillskott av miljoner människor världen över. Det är svårt att inte älska produkter med denna kraftfulla planta.

Det finns över 400 arter Aloe Vera i världen, men bara en får användas i Forever Livings produkter - Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten.

I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe Vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Forever Living har verksamhet i mer än 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Våra produkter bygger på stabiliserad innergelé av plantan. Genom att vi noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi garantera att vår Aloe Vera håller allra högsta kvalitet. Den höga och jämna kvaliteten har gett oss det prestigefyllda certifikatet IASC’s* Seal of Approval – och gjort Forever Living marknadsledande i världen på Aloe Vera.

*The International Aloe Science Council

Våra favoritprodukter!